Borttagning av tatueringar och andra nyheter

Som vanligt har vi mycket på gång i Hälsohuset Marias Nycklar och vi fortsätter att växa och utvecklas. 

NY FÖRETAGARE I HUSET

Den 1.8 öppnar Kati Torkko sin verksamhet i ett av våra utrymmen. Kati erbjuder Sowa Rigpa vård / tolkningar. Förutom Sowa Rigpa-behandlingar och konsultationer erbjuder Kati Crystal Healing-behandlingar, ReiKi-behandlingar och intuitiva tolkningar. Kati säljer även produkter som salvia, rökelse, heliga örter, kristaller, helande pinnar, orakel och tarotkort, några Sowa Rigpa-produkter, böcker, Padma-kosttillskott och Maloja.

Bekanta dig mera med Katis tjänster via hennes hemsida: https://www.katimandala.fi

 

TATURERINGSBORTTAGNING OCH HOLLYWOOD PEELING

Från och med i höst kommer vi att starta upp en ny tjänst! Vi har nämligen skaffat en lasermaskin som tar bort tatueringar med högklassiskt resultat. Vi kan även göra Hollywood peeling med maskinen,  en effektiv hudföryngringsmetod som ger huden ny lyster.

  • Tatueringsborttagning
  • Pigmentborttagning
  • Hollywood Peeling
  • Borttagning av kosmetiska tatueringar

Maria Wester, Maria Norrlin-Asplund och Sarah Wester kommer att bli skolade av företaget som sålt lasermaskinen och få certifikat som Synos Terapeuter under augusti månad.

Denna lasermaskin är mycket högklassig och tar bort stora och mindre tatueringar utan ärrbildning.

Med maskinen kan vi även göra Hollywood peeling och pigmentborttagningar. Att ge sin hud nytt lyster är väl på de flestas önskelista?

Vi återkommer småningom med mera information om när vi är redo att ta emot klienter. Ifall du redan nu vill boka eller fråga mera information kan du sända ett mail till maria.wester@netikka.fi.

Här kan du se en instruktionsvideo hur snabbt det går att ta bort en tatuering.

https://youtu.be/gnEYcDI8-o

HOMEOAPTKIT

Vi vill även passa på att påminna dig om HOMEOPATKITTET – ditt hemapotek. Vi har fått bra feedback från kunder som köpt kittet – det har hjälpt dem i många olika situationer. Läs mera här via länken hur du kan beställa eller få mera information om kittet:  https://mariasnycklar.fi/homeopatkit/

INKVARTERING

Ännu en sak, vi har nu öppnat upp för bokning till lägenheten som finns i den nya utbyggnaden. Här hittar du mera information: https://mariasnycklar.fi/inkvartering/