BIORESONANSSI

BIORESONANSSI

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Vaivojen taustalla voi olla ruoansuolatukseen tarvittavien entsyymien puute.

HOIDON KULKU

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Oireet johtuvat useimmiten siitä, että elimistö ei kykene sulattamaan yhtä tai useampaa tavallisimmista herkistävistä aineista, joita ovat maito, vehnä, kananmuna ja soija. Taustalla voi olla joko ruoansuolatusentsyymien puute, heikentynyt suolistofloora tai jokin muu immuunijärjestelmän heikkous.

 

REAKTIOIDEN ETSIMINEN (ALLERGIAT JA YLIHERKKYYDET)

Aluksi määritetään referenssiarvo, ns. normaaliarvo. Tämä arvo on kertaluonteinen, koska siihen vaikuttaa potilaan päivittäinen kunto. Potilaaseen johdetaan heikko sähkösignaali ja mittari rekisteröi sen aiheuttaman vastuksen, eli sähkösignaalin voimakkuuden sen tullessa ”ulos” potilaasta.

Tämän jälkeen potilas altistetaan aineelle, esim. maidolle tai muulle aineelle, jonka epäilään aiheuttava hänelle allergisia reaktioita. Ainetta asetetan koeputkessa astiaan, jossa Bicom pystyy mittaamaan aineen taajuuden. Tämän jälkeen Bicom lähettää aineen ominaistaajuuden potilaaseen ja uusi arvo mitataan.

HUOM: mittaus ei aiheuta allergista reaktiota, sillä siinä käytetään vain aineen värähtelytaajuutta, ei ainetta itsessään.Vertaamalla viimeksi mainittua arvoa referenssiarvoon terapeutti näkee tapahtuuko potilaan kehossa reaktioita ainetta kohtaan. Muuttunut arvo on merkki potilaan reaktiosta.

HOIDON ALOITUS

Hoidossa käytetään niitä aineita, joita kohtaan potilas on mittauksessa reagoinut. Bicom muuntaa (vahvistaa, heikentää, kääntää tai suodattaa) aineen ominaistaajuuden terapeuttiseksi värähtelytaajuudeksi, joka johdetaan potilaaseen elektrodien kautta. Useimmiten käytetään selän alle asetettavaa pehmeää elektrodilevyä.

Useimmiten hoidossa käytetään myös potilaan sylkeä samalla tavalla. Sylki tunnistetaan palloelektrodien avulla käsistä ja/tai pehmeillä elektrodilevyillä muualla keholla.

Hoitoon kuluva aika voi vaihdella, mutta se kestää keskimäärin noin 45 minuuttia.

Lyhyesti sanottuna bioresonanssi opettaa solujasi sietämään aineita, joihin olet aiemmin reagoinut.