MARIAS HÄLSONYCKLAR

Tarjoamme terveysavaimia, jotka tukevat kehon omia parantavia voimavaroja.

Marias Hälsonycklarin käyttämät hoidot perustuvat kehon omiin itsesääteleviin voimavaroihin.  Hoidon tukena käytetään erilaisia yksilöllisiä lähtökohtasi huomioon ottavia ja tarpeisiisi räätälöityjä terveysavaimia.

PALVELUT

HOMEOPATIA

Homeopatia on vanha lääketieteen oppisuunta, jossa otetaan huomioon koko ihminen periaatteella sama parantaa samaa (Similia Similibus Curentur). Nykyajan lääketiede on tunnettu suurista menestyksistään, mutta ihmiskunta ei kuitenkaan ole aiempaa terveempi ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa. Sairaus ei oikeastaan ole käsite sinällänsä, vaan merkki siitä, että kehossa vallitsee kaaos.

BIORESONANSSI

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Oireet johtuvat useimmiten siitä, että elimistö ei kykene sulattamaan yhtä tai useampaa tavallisimmista herkistävistä aineista, joita ovat maito, vehnä, kananmuna ja soija. Taustalla voi olla joko ruoansuolatusentsyymien puute, heikentynyt suolistofloora tai jokin muu immuunijärjestelmän heikkous.

RAVITSEMUSNEUVONTA

Hyvä ravinto on tärkeä osa paranemista. Vatsa- ja suolisto-ongelmat ovat yleisiä nykyään. Tällaisista ongelmista kärsivät voivat saada asiantuntevaa ravitsemusneuvontaa vatsa- ja suolioireiden vähentämiseksi tai poistamiseksi.

STRESSITASON MITTAAMINEN

Alfajärjestelmä on lisähoito, jonka avulla opetetaan ja kannustetaan hengittämään oikein. Mittaus tapahtuu ranteeseen kiinnitetyillä puristimilla, joista mm. syke, hormonaalinen toiminta, biologinen ikä sekä energiavarat ovat luettavissa.

TAPAHTUMAT

TIETOA MINUSTA

Nimeni on Maria Wester ja olen useamman vuoden määrätietoisesti kouluttautunut saadakseni monipuolisen ja vankan tietopohjan kehon kyvystä parantaa itse itsensä. Olen keskittynyt tekijöihin ja yhteyksiin, jotka kokonaisvaltaisesta näkökulmasta vaikuttavat sairaudentilaan ja paranemiseen. Käyttämäni menetelmät ja hoidot perustuvat kehon omiin itsesääteleviin voimavaroihin. Hoidon tukena käytetään erilaisia yksilöllisiä lähtökohtasi huomioon ottavia ja tarpeisiisi räätälöityjä terveysavaimia.

MARIAS NYCKLAR

TIIMIMME Luontaishoitola Marias Nycklar tiloissa toimii useita ammattitaitoisia terapeutteja, joilla kaikilla on sama tavoite: tarjota yksilöllisesti räätälöityjä terveyspaketteja ja tuotteita sinun ja kehosi hyvinvoinnin tarpeisiin.

MARIAS NYCKLAR JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

TIIMIMME

Marias Hälsonycklar

OMISTAJA / HOMEOPAT

 Dipl. Homeopaattijabioresonanssiterapia, ravitsemuspedagogi,  E.I.S skannausta ja alfa-mittaukset sekä hengitysharjoituksia.

www.mariasnycklar.fi   

Ajanvaraukset  Maria Wester 040 910 4882

café ajna

lunchrestaurang

café ajna on vegaaninen lounas-kahvila sekä catering niin suurempiin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin.

Tarjoilemme terveellistä lohtu-ruokaa, raaka-snackseja ja leivonnaisia – suurella rakkaudella.

https://cafeajna.fi/fi/

Salong naturnära

Ekofrisör

Utbildad ekofrisör som utför växtfärgningar, rengöringskurer med lera, torv och carragentång. Samt indisk huvudmassage och energiklippning. Ring för tidsbokning ‭Marie Östman 050 358 2907‬ Länk till företagets FB-sida: https://www.facebook.com/salongnaturnara/

Tuomo Määttä

Jäsenkorjaaja

Kalevalainen jäsenkorjaus puh 040 5791659

SALONG BELLA SANDVIK

Kosmetolog

Ägaren Katja Majaniemi till Salong Bella Sandvik är Cidesco-kosmetolog. Katja jobbar med naturliga produkter tex. Ansikstbehandlingar med Tyska hydterapi serien som heter Rosel Heim nature+science. Katja gör också medicinisk fotvård, Hot Stone, Örtmassage med mera. Bella Sandvik erbjuder sina tjänster vid Marias Nycklar cirka varannan måndag. Kontrollera tiderna via hemsidan: www.bellasandvik.fi Bokningar per telefon

Chi Balance

shiatsumassör

Linda Holm, ägare till Chi Balance, finns vid Marias Nycklar en dag/månad (eller varannan månad)  Linda erbjuder shiatsubehandlingar, en sorts träningsbehandling. Under pågående utbildningstid erbjuder Linda behandlingarna till reducerat pris. Mera information hittar du från företagets facebook-sida: www.facebook.com/chibalanceshiatsu

MARIAS NYCKLAR

OSOITE

KAITSORINTIE 5B
66710 KAITSOR

OTA YHTEYTTÄ/ MARIA

Puhnro: 040 9104882

Sähköposti: maria.wester@icloud.com