MARIAS HÄLSONYCKLAR

Tarjoamme terveysavaimia, jotka tukevat kehon omia parantavia voimavaroja.

Marias Hälsonycklarin käyttämät hoidot perustuvat kehon omiin itsesääteleviin voimavaroihin.  Hoidon tukena käytetään erilaisia yksilöllisiä lähtökohtasi huomioon ottavia ja tarpeisiisi räätälöityjä terveysavaimia.

 

TERVEYDENHOITAJA

TUKEA
VAHVISTAA
VAKAUTTAA

Marias Hälsonycklar är en del av Kaitsor Hub som är belägen i norra Österbotten, Finland. Här kan du besöka hennes harmoniska mottagning och få din kropp i balans med olika naturliga behandlings metoder. Stödja, Stärka, Stabilisera är ledord som Maria jobbar utifrån. Hon ger sina klienter en personlig behandlingsplan. Ofta kan det vara en kombination av både bioresonans och homeopati. Hon ger även många tips och råd vad gäller andning, positivt tankesätt och rätt kost. Allt går hand i hand för att kroppen ska läka sig själv och hitta sina egna ” nycklar” till välbefinnande och balans.

PALVELUT

HOMEOPATIA

homeopatia

MITEN HOMEOPAATTINEN PARANEMINEN TAPAHTUU?

Nykyajan lääketiede on tunnettu suurista menestyksistään, mutta ihmiskunta ei kuitenkaan ole aiempaa terveempi ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa.

Homeopatia on vanha lääketieteen oppisuunta, jossa otetaan huomioon koko ihminen periaatteella sama parantaa samaa (Similia Similibus Curentur). Nykyajan lääketiede on tunnettu suurista menestyksistään, mutta ihmiskunta ei kuitenkaan ole aiempaa terveempi ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa. Sairaus ei oikeastaan ole käsite sinällänsä, vaan merkki siitä, että kehossa vallitsee kaaos. Hoito perustuu kehon omien itseparantavien voimien tukemiseen.

Käymme yhdessä tarkoin läpi vaivasi ja sairautesi ja selvitämme miten SINUN oireesi vaikuttavat SINUUN. Hoito on siten yksilöllisesti räätälöity SINULLE.

Esim. Potilaalla on munuaisissa energiahäiriö, joka voi johtaa erilaisiin oireisiin, esim. johonkin näistä:

 • migreeni
 • reuma
 • ihottuma
 • tinnitus

vaikka munuaiset ovat biokemiallisessa mielessä terveet. Perinteisessä lääketieteessä monet näiden potilaiden sairauksista luokitellaan psykosomaattisiksi.

Luonnonparantamisen keinot pyrkivät palauttamaan kehontoimintojen tasapainon.

PALVELU

BIORESONANSSI

Är en metod som används när det gäller allergiska besvär. Besvären kan bero på brist på enzymer som behövs för matsmältningen

bioresonanssi

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Vaivojen taustalla voi olla ruoansuolatukseen tarvittavien entsyymien puute.

HOIDON KULKU

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Oireet johtuvat useimmiten siitä, että elimistö ei kykene sulattamaan yhtä tai useampaa tavallisimmista herkistävistä aineista, joita ovat maito, vehnä, kananmuna ja soija. Taustalla voi olla joko ruoansuolatusentsyymien puute, heikentynyt suolistofloora tai jokin muu immuunijärjestelmän heikkous.

REAKTIOIDEN ETSIMINEN (ALLERGIAT JA YLIHERKKYYDET)

Aluksi määritetään referenssiarvo, ns. normaaliarvo. Tämä arvo on kertaluonteinen, koska siihen vaikuttaa potilaan päivittäinen kunto. Potilaaseen johdetaan heikko sähkösignaali ja mittari rekisteröi sen aiheuttaman vastuksen, eli sähkösignaalin voimakkuuden sen tullessa ”ulos” potilaasta.

Tämän jälkeen potilas altistetaan aineelle, esim. maidolle tai muulle aineelle, jonka epäilään aiheuttava hänelle allergisia reaktioita. Ainetta asetetan koeputkessa astiaan, jossa Bicom pystyy mittaamaan aineen taajuuden. Tämän jälkeen Bicom lähettää aineen ominaistaajuuden potilaaseen ja uusi arvo mitataan.

HUOM: mittaus ei aiheuta allergista reaktiota, sillä siinä käytetään vain aineen värähtelytaajuutta, ei ainetta itsessään.Vertaamalla viimeksi mainittua arvoa referenssiarvoon terapeutti näkee tapahtuuko potilaan kehossa reaktioita ainetta kohtaan. Muuttunut arvo on merkki potilaan reaktiosta.

HOIDON ALOITUS

Hoidossa käytetään niitä aineita, joita kohtaan potilas on mittauksessa reagoinut. Bicom muuntaa (vahvistaa, heikentää, kääntää tai suodattaa) aineen ominaistaajuuden terapeuttiseksi värähtelytaajuudeksi, joka johdetaan potilaaseen elektrodien kautta. Useimmiten käytetään selän alle asetettavaa pehmeää elektrodilevyä.

Useimmiten hoidossa käytetään myös potilaan sylkeä samalla tavalla. Sylki tunnistetaan palloelektrodien avulla käsistä ja/tai pehmeillä elektrodilevyillä muualla keholla.

Hoitoon kuluva aika voi vaihdella, mutta se kestää keskimäärin noin 45 minuuttia.

Lyhyesti sanottuna bioresonanssi opettaa solujasi sietämään aineita, joihin olet aiemmin reagoinut.

MUUTA

RAVINTO

bioresonanssi

Vatsa- ja suolisto-ongelmat ovat yleisiä nykyään. Tällaisista ongelmista kärsivät voivat saada asiantuntevaa ravitsemusneuvontaa vatsa- ja suolioireiden vähentämiseksi tai poistamiseksi. Mahdollisia oireita voivat olla:

 • kaasut
 • kipu
 • närästys
 • pahanhajuinen hengitys
 • turvotus
 • vatsakipu
 • pahoinvointi
 • ripuli tai ummetus
 • migreeni

Joillain ravitsemusneuvontaa tarvitsevilla potilailla voi myös olla erityyppisiä diagnooseja, esim.

 • haavainen paksusuolitulehdus
 • Crohnin tauti
 • ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS)

Jotta ymmärrettäisiin miksi potilaan vatsa tai suolisto ei toimi, on tärkeää tietää mitä vakavaa potilaan elämässä on tapahtunut. Ennen vastaanotolle tulemista on tärkeää, että potilas on ollut lääkärin tutkittavana. Hoito perustuu ravinnon tasapainottamiseen proteiinien, rasvan ja hiilihydraattien suhteen. Tänä päivänä 60 prosenttia ihmisen ravinnosta tulee hiilihydraateista. Tämän tulisi laskea noin 20 prosenttiin tai sen alle riippuen oireista. Jos oireet osoittavat ravintolisien tarpeen, annetaan myös mineraaleja ja vitamiineja potilaan kokonaisoirekuvasta riippuen. Myös muita hoitoja kuten homeopatiaa ja bioresonanssia voidaan suositella.

 

KEHO TASAPAINOSSA

Maria gör inga diagnoser, utan mäter belastningar som försvagar kroppens läkning. Tillsammans tar vi fram en individuell behandlingsplan för dig. För att få bästa resultat innebär det ofta en kombination av flera olika behandlingsmetoder. För att hitta rätt balans för just dig.