Luontaishoitaja

BIORESONANSSI, HOMEOPATIA, Kuivaverianalyysi

Tarjoamme terveysavaimia, jotka tukevat kehon omia parantavia voimavaroja.

Marias Hälsonycklarin käyttämät hoidot perustuvat kehon omiin itsesääteleviin voimavaroihin.  Hoidon tukena käytetään erilaisia yksilöllisiä lähtökohtasi huomioon ottavia ja tarpeisiisi räätälöityjä terveysavaimia.

 

LUONTAISHOITAJA

TUKEMINEN
VAHVISTAMINEN
TASAPAINOTTAMINEN

Marian terveysavaimet ovat osa Kaitsor Hubia, joka sijaitsee Pohjanmaalla. Täällä voit vierailla Marian harmonisessa vastaanotossa ja saada kehosi tasapainoon erilaisilla luonnollisilla hoitomenetelmillä. Tukeminen, vahvistaminen ja tasapainottaminen ovat avainsanoja, joidenko eteen niin Maria työskentelee. Hän antaa asiakkailleen yksilölliset hoito suunnitelmat, sekä homeopatiaa, bioresonanssia, hengitysharjoituksia, oikeaa ruokavaliota ja neuvoja terveellisempiin elämäntapoihin. Kaikki kulkee käsi kädessä, jotta keho parantaisi itse itsensä ja löytää omat ”avaimet” hyvinvointiin ja tasapainoon.

PALVELUT

HOMEOPATIA

homeopatia

MITEN HOMEOPAATTINEN PARANEMINEN TAPAHTUU?

Nykyajan lääketiede on tunnettu suurista menestyksistään, mutta ihmiskunta ei kuitenkaan ole aiempaa terveempi ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa.

Homeopatia on vanha lääketieteen oppisuunta, jossa otetaan huomioon koko ihminen periaatteella sama parantaa samaa (Similia Similibus Curentur). Nykyajan lääketiede on tunnettu suurista menestyksistään, mutta ihmiskunta ei kuitenkaan ole aiempaa terveempi ja kroonisten sairauksien määrä kasvaa. Sairaus ei oikeastaan ole käsite sinällänsä, vaan merkki siitä, että kehossa vallitsee kaaos. Hoito perustuu kehon omien itseparantavien voimien tukemiseen.

Käymme yhdessä tarkoin läpi vaivasi ja sairautesi ja selvitämme miten SINUN oireesi vaikuttavat SINUUN. Hoito on siten yksilöllisesti räätälöity SINULLE.

Esim. Potilaalla on munuaisissa energiahäiriö, joka voi johtaa erilaisiin oireisiin, esim. johonkin näistä:

 • migreeni
 • reuma
 • ihottuma
 • tinnitus

vaikka munuaiset ovat biokemiallisessa mielessä terveet. Perinteisessä lääketieteessä monet näiden potilaiden sairauksista luokitellaan psykosomaattisiksi.

Luonnonparantamisen keinot pyrkivät palauttamaan kehontoimintojen tasapainon.

PALVELU

BIORESONANSSI

bioresonanssi

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Vaivojen taustalla voi olla ruoansuolatukseen tarvittavien entsyymien puute.

HOIDON KULKU

Bioresonanssia käytetään lähinnä allergisten oireiden hoidossa. Oireet johtuvat useimmiten siitä, että elimistö ei kykene sulattamaan yhtä tai useampaa tavallisimmista herkistävistä aineista, joita ovat maito, vehnä, kananmuna ja soija. Taustalla voi olla joko ruoansuolatusentsyymien puute, heikentynyt suolistofloora tai jokin muu immuunijärjestelmän heikkous.

REAKTIOIDEN ETSIMINEN (ALLERGIAT JA YLIHERKKYYDET)

Aluksi määritetään referenssiarvo, ns. normaaliarvo. Tämä arvo on kertaluonteinen, koska siihen vaikuttaa potilaan päivittäinen kunto. Potilaaseen johdetaan heikko sähkösignaali ja mittari rekisteröi sen aiheuttaman vastuksen, eli sähkösignaalin voimakkuuden sen tullessa ”ulos” potilaasta.

Tämän jälkeen potilas altistetaan aineelle, esim. maidolle tai muulle aineelle, jonka epäilään aiheuttava hänelle allergisia reaktioita. Ainetta asetetan koeputkessa astiaan, jossa Bicom pystyy mittaamaan aineen taajuuden. Tämän jälkeen Bicom lähettää aineen ominaistaajuuden potilaaseen ja uusi arvo mitataan.

HUOM: mittaus ei aiheuta allergista reaktiota, sillä siinä käytetään vain aineen värähtelytaajuutta, ei ainetta itsessään.Vertaamalla viimeksi mainittua arvoa referenssiarvoon terapeutti näkee tapahtuuko potilaan kehossa reaktioita ainetta kohtaan. Muuttunut arvo on merkki potilaan reaktiosta.

HOIDON ALOITUS

Hoidossa käytetään niitä aineita, joita kohtaan potilas on mittauksessa reagoinut. Bicom muuntaa (vahvistaa, heikentää, kääntää tai suodattaa) aineen ominaistaajuuden terapeuttiseksi värähtelytaajuudeksi, joka johdetaan potilaaseen elektrodien kautta. Useimmiten käytetään selän alle asetettavaa pehmeää elektrodilevyä.

Useimmiten hoidossa käytetään myös potilaan sylkeä samalla tavalla. Sylki tunnistetaan palloelektrodien avulla käsistä ja/tai pehmeillä elektrodilevyillä muualla keholla.

Hoitoon kuluva aika voi vaihdella, mutta se kestää keskimäärin noin 45 minuuttia.

Lyhyesti sanottuna bioresonanssi opettaa solujasi sietämään aineita, joihin olet aiemmin reagoinut.

PALVELU

Kuivaverianalyysi

Kuivaverianalyysi

Kuivaverianalyysi – DBA (Dry Blood Analysis)

Kuivaverianalyysi on vakiintunut kehon ravintotasapainon lukuväline, jonka avulla voidaan nähdä, miten kehon elinjärjestelmä toimii. Analyysi antaa ikään kuin solujesi voinnin peilikuvana.

Aloitamme tekemällä sormeen pistämällä verikokeen (kapillaariveri). Pari veripisaraa levitetään aluslasille, jolla ne saavat kuivua n. 10 min. Kuivunut verinäyte analysoidaan mikroskoopilla välittömästi klinikalla ja näin voidaan lukea useita eri merkkejä.

Tavallisesti esiintyviä luettavia merkkejä ovat mm:

 • Vapaat radikaalit
 • Ruoansulatuksen ja ravinnon imeytymisen häiriöt
 • Kehon eritystoimintojen ongelmat
 • Stressipisteet: kortisolitaso

Tieteellinen tausta
Saksalainen tohtori Enderlein kehitti kuivaverianalyysimenetelmän Euroopassa 1920-luvulla. Hän havaitsi kehon eri toimintojen häiriöiden ja kuivassa veressä näkyvien merkkien välillä olevan yhteyttä. Myöhemmin näiden häiriöiden on osoitettu olevan yhteydessä veren hyytymisprosessiin. Hyytymisprosessi on 12-portainen ja käynnistyy veren joutuessa kosketuksiin ilmaan. Prosessi on riippuvainen eri ravinteista (vitamiinit, kivennäis- ja valkuaisaineet) ja kemiallisista reaktioista. Siksi menetelmän tieteellisesti oikeampi nimitys on hyytymistekijäanalyysi.

Menetelmä saapui 1930-luvulla Yhdysvaltoihin, mutta kuivaverianalyysia alettiin Yhdysvalloissa käyttää yleisemmin vasta 1970-luvulla, jolloin amerikkalainen lääkäri tri Robert Bradford kehitti menetelmää edelleen. Menetelmä vakiintui Ruotsissa 1980-luvulla, kun professori Per Arne Öckerman alkoi käyttää sitä potilailleen Göteborgissa. Reviva sai kuivaverikoulutuksen professori Öckermaniin läheisessä yhteydessä olevan Egenvårdspoolenin Pekka Nylundin johdolla Karlstadissa. Nykyään kuivaverianalyysia käytetään niin luonnonlääketieteen kuin koululääketieteen parissa toimivien toimesta Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Aasiassa.    

Palvelu sopii kaikille terveyshaasteita kohtaaville, iästä riippumatta. Kuivaverianalyysin vahvuuksia on, että se antaa kokonaiskuvan asiakkaan terveydentilasta ja antaa tietoa siitä, mitä pitää vahvistaa.

MUUTA

RAVINTO

bioresonanssi

Ruokavalio – tärkeä osa palautumista.

Monilla ihmisillä on nykyään maha- ja suoliongelmia. Nämä henkilöt voivat saada päteviä ravitsemusneuvoja maha- ja suoliston oireiden minimoimiseksi tai kokonaan poistamiseksi.

Oireita voivat olla:

 • kaasut
 • kipu
 • hapan refluksi
 • pahanhajuinen hengitys
 • turvonnut
 • hankausta
 • pahoinvointi
 • ripuli tai ummetus
 • migreeni

Joillakin potilailla, jotka tarvitsevat ravitsemusneuvoja, on myös diagnooseja, kuten:

 • Haavainen paksusuolitulehdus
 • Crohnin tauti
 • IBS (ärtyvän suolen oireyhtymä)

Vakavat tapahtumat potilaan elämässä ovat tärkeä osa sen ymmärtämistä, miksi vatsa ja suolet eivät toimi. Lääkärin tulee tutkia potilaat.

Hoidossa on kyse ruokavalion tasapainottamisesta proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien suhteen.

Nykyään ihmiset saavat 60 prosenttia ravinnostaan ​​hiilihydraateista. Tämä tulee vähentää noin 20 prosenttiin tai alle oirekuvasta riippuen. Mikäli lisäravinteen oireita ilmenee, annetaan myös kivennäisaineita ja vitamiineja kokonaisoirekuvan mukaan.

Myös muita hoitomenetelmiä, kuten homeopatiaa ja bioresonanssia, voidaan suositella.

LÖYDETÄÄN KEHOSI TASAPAINO

Maria ei tee diagnooseja, mutta mittaa kuormituksia, jotka heikentävät kehon paranemista. Yhdessä kehitämme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Parhaan tuloksen saamiseksi siihen liittyy usein useiden eri hoitomenetelmien yhdistelmä. Löytääksesi juuri sinulle oikean tasapainon.