PODD AVSNITT; Martinas svåra trauma blev hennes välsignelse

Martinas svåra trauma blev hennes välsignelse

Martina var i total obalans efter upplevelser i barndomen och utvecklade ätstörningar redan som elvaåring. Efter en våldtäkt på en semesterresa rasade allt.
När hennes sambo föreslog att Martina skulle pröva homeopati hos Maria Wester startade läkningsprocessen på riktigt. Med hjälp av framför allt Bicom bioresonans, homeopatmedel och Yin yoga läktes Martina både fysiskt och känslomässigt. Det var en fantastisk process som ledde till att hon får nypa sig i armen ibland för att inse hur bra hon mår i dag.

Vad är det som gör att vissa människor kan förändra sina liv och andra blir kvar i något negativt och ibland destruktivt trots att hjälp finns att få? Ingen kan förändra oss – det är bara vi själva som kan göra det som krävs. Naturligtvis behöver vi ta emot hjälp – det var det Martina gjorde och hon gjorde även det som krävdes av henne till punkt och pricka för att kunna förändra sitt liv.
Innan vårt samtal pratade Martina och jag om hennes livsväg utifrån hennes astrologiska karta. Jag ser hennes otroliga styrka som har hjälpt henne att klara av vardagen oberoende av vilka hinder hon har mött. Jag såg också att det är en djup mening med allt hon har gått igenom. Martina är målmedveten, ambitiös, intelligent, ihärdig och väldigt ansvarsfull och det är hon själv som har skapat det liv hon har i dag. Martina jobbar som Personal Trainer och healer. Kontakta gärna henne på Instagram: tinas_tankar