Hunden Viggo fick hjälp med homeopati

”Dvärgpudeln Viggo hälsar till Maria och tackar så mycket för hjälpen när det var stopp med kissandet!”


Under sommaren konstaterades Viggo ha cystine kristaller, s.k. urinstenar i urinen. Det var helstopp med kissandet. Viggo var flera dagar på en djurklinik i slutet av juli och var i mycket dåligt skick. Han fick enkateter som inte hjälpte och värkmedicin som han inte tålde.
Sedan fick han antibiotika och avslappnande medicin och blev småningom bättre. Dietfoder som är speciellt för urinstenar har fungerat också.

Men i slutet av september kom problemen tillbaka. Det var tvärstopp med kissandet. Matte, Susanne Toppar, ringde djurkliniken och nu provade vi först med värkmedicin som inte Viggo tål. Sedan blev det tal om operation och då var det stopp för matte! Många hundar som opereras får återfall och måste opereras om, operationen utförs på specialkliniker.
Urinstenar är vanligare bland katter. Urinstenarna som Viggo har drabbar endast 1 – 4% av hundarna. Som tur var kom nu matte Susanne ihåg att vi hade diskuterat djur och homeopati under något tidigare besök hos Maria.
Jag kontaktade Maria och hon hittade ett homeopatiskt preparat att pröva på Viggo. Exakt två timmar efter att Viggo fått medlet kissade han! Tror aldrig någon varit så glad över att hunden kissat! Nu fungerar kissandet
perfekt! Så tack till Maria för all din hjälp och kunskap till både djur och människor!”

Viggo och matte Susanne Toppar