Nyhetsbrev december

Bästa du,

Hoppas du har det bra, trots all den turbulens som pågår i våra liv och i vårt samhälle. Vi skall hoppas och tro att vi inom snar framtid får återgå till ett nytt normalt liv, för så här vill vi inte fortsätta leva.

Som företagare kräver alla restriktioner sitt, och vi försöker hitta nya lösningar att klara vår vardag.
Marias Nycklar har under hösten förnyat hemsidan https://mariasnycklar.fi, hoppas du hinner gå in och titta. Vi har nu flera tomma lokaler och två bostadslägenheter till uthyrning, både till företagare och till privatpersoner. Speciellt mycket hoppas vi hitta någon som vill starta upp ett café eller en restaurang  i vårt nuvarande tomma restaurangutrymme. Känner du någon får du mycket gärna tipsa om huset till dem.

Vi har också  glädjen att ha fått in en ny företagare i huset – Katarina Söderlund. Katarina erbjuder ansiktsbehandlingar, massage och fotvård. Katarina är ett välkommet tillskott till huset. Ni hittar mera information om henne via Marias Nycklars hemsida, där finns också en artikel som publicerats i Kommunbladet nu i december.

Inför julen vill vi  passa på och ge er några specialerbjudande som vi hoppas ni blir glada över.

JULERBJUDANDE
Det största erbjudandet som vi nu erbjuder är det Homeopatiska hemapoteket för familjen, med 20 stycken olika homeopatmedel mot förkylning, olyckor, insektsbett, allergiska besvär med mera. Medlen som finns i kittet har långt utgångsdatum och etuiet är av äkta läder. I kittet medföljer en beskrivning över medlen och hur du kan använda dem.
Normalpriset är 185 €.
MEN, nu och fram till den 21.12.2020 erbjuder vi det för ENDAST 85 €!!
Så, passa på nu, detta erbjudande gäller endast nu fram till jul.
Beställ genom att sända ett mail till maria.wester@netikka.fi 

Andra produkter vi kan rekommendera till julgåvor som finns i hyllan hos Marias Hälsonycklar är vitaminer,  kosttillskott och energifrön.  Du får gärna kontakta Maria för mera information vad som kan vara bäst för just ditt behov.

Presentkort är även en trevlig gåva, och Marias Hälsonycklar erbjuder nu även digitala presentkort för att garantera att du får det i god tid till jul. Kontakta maria.wester@netikka.fi för mera information.

Ta hand om dig och din hälsa, med en bra hälsa får du ett rikare liv. 

God Jul och Gott Nytt År 2021

Du kan även ringa till mig om du har funderingar:
må-tis, tors-fre:
kl. 8.00-9.00
040-9104882

Sköt om dig 
// Maria