Hjälp mot långvarig urinvägsinfektion

Nina, klientberättelse Marias hälsonycklar

Här kommer Ninas berättelse
Årets sjunde klientberättelse, varsågoda!

Jag har haft problem med urinvägsinfektioner under större delen av mitt liv. Det började redan under barndomen och förskoleåldern. 

Sedan var det uppehåll till ca. 25 års ålder, men efter att jag fick andra barnet, började problemen 

riktigt på allvar.

Nu är jag 65 år, alltså i 40 års tid har det besvärat mig. När det var som värst hade jag sju urinvägsinfektioner på ett år, ibland behövdes 2-3 antibiotika kurer innan det hjälpte. Och efter dessa kurer fick jag besvär med candida.(Svampöverväxt)

Marias Hälsonycklar hade jag hört och läst om, och det lät intressant, så varför inte pröva om det kunde hjälpa. Tog kontakt med Maria i juli 2020.

Vad jag inte visste var att Maria ser till hela människans mående 🙂 Hade även stora problem med LYMFÖDEM, stora ansamlingar av vätska, speciellt på benen. Jag har även artros, vilket gjorde mig mindre rörlig. Kunde inte gå långa promenader längre, vilket jag tyckte mycket om att göra.

Idag kan jag promenera och vandra i naturen upp till 13 km vandringar utan problem.

Dessa problem fick jag också hjälp med, förutom urinvägsinfektionerna. Dessutom gick jag ner i vikt tack vare ändrad livsstil!

Har nu till min stora glädje kunnat simma i sommar och det är även lättare att komma sig ur och i kanoten.

Jag skulle troligtvis ha kronisk UVI (urinvägsinfektion) om jag ej hade sökt mig till alternativ vård!

Rekommenderar varmt att besöka Marias Hälsonycklar om ni har hälsoproblem, som begränsar er i vardagen. 

Tack Maria! 

Nina Eklund 65 år