Små droppar gör STOR skillnad!

klientberättelse, Marias hälsonycklar

Det är en vecka sen nu jag varit på behandling hos Maria. Jag har en mage som krånglar mera eller mindre varje dag. Har ändrat min kost i massor och det har hjälpt mycket men ändå har den inte varit riktigt nöjd med tillvaron.

Rekommenderar varmt Marias behandling och kunskap! Jag minns inte när någon har varit så intresserad av MIG.  Kändes verkligen tryggt och fint att prata med Maria om ALLT för allt hör ihop i slutändan, hur vi mår både på insidan och utsidan. Efter att ha tagit mina 15 droppar dagligen i en veckas tid nu mår jag som en prinsessa. Svullnaden i magen har försvunnit och nattsömnen är toppen (hade även problem med överaktiv blåsa, speciellt efter gympass) Läs mera om behandlingen på hemsidan! 

T a c k  Maria  ses snart igen!