Jag hade nästan gett upp

Bakgrund

Jag har under flera år mått psykiskt dåligt, men det var egentligen inte därför jag besökte Marias klinik. Jag hade av flera andra hört att de fått hjälp och att de inte hade fått den hjälp de behövt av läkare samt sjukhus.

Tidigare diagnoser

Jag har tidigare en diagnos som heter Lymfosytisk kolit, vilket betyder att det är en mikroskopisk inflammation i tarmen. Just då led jag inte utav det men tidigare hade jag haft väldigt mycket problem. Jag hade gått ner mycket i vikt under de senaste åren. Tarmen funkade inte heller som den skulle.

Nedsatt lungkapacitet var en till diagnos jag hade fått och som jag inte fick någon hjälp för. Jag var helt enkelt tvungen att leva med den.

Jag hade även mycket förkylningar och mitt immunförsvar var svagt. Det visade sig bland annat som allergier för olika saker såsom: Pollen, djur, damm, nötter, m.m. och ett väldigt stort sug efter socker. Min kropp mådde helt enkelt inte bra och började säga ifrån.

Allergier

Maria testade bioresonans på mig och det visade sig att jag hade fler allergier än jag trott. Bland annat överkänslighet för:

– Vete (vilket jag länge hade trott att jag var allergisk för och försökt undvika men sjukhusen förnekade det)
– Mjölk
– Socker
– Hjärt- och nervsystemet var ”uppspeedat”
– Candida
– Yin yang obalans
– Kemikalier & störd funktion att rensa kroppen på toxiner och “skräp”

Redan den dagen slutade jag med alla mjölkprodukter från kon och försökte minska på sockret.

Dagsläget

Sen dess har jag besökt Maria ungefär 1 gång per månad. Varje gång har jag fått en bioresonansbehandling och utöver det 2-3 olika homeopatmedel. De senaste gångerna har jag fått prova chakrabehandlingar som jag känner att har stöttat mig mycket i tillfrisknandet.

Idag är jag ännu inte ”frisk” men jag har lyckats klara mig utan mjölk. Jag har gått upp 5 kg (jag är så stolt över mig själv!) Ätandet i sig har aldrig varit något problem eftersom jag älskar mat, men jag hade helt enkelt otroligt svårt att gå upp i vikt.

Vilken förändring behandlingen har gjort i mitt psyke!

Från att ha varit ett nervvrak vars humör kunnat pendla mellan hat och raseri, till gråt och självömkan. Jag har gått från att inte ha någon livslust alls och att bara vilja ge upp, till att i dagsläget se en ljusare framtid.

Jag vet vad jag vill med mitt liv och jag kan se saker mer positivt. Jag behöver inte vara arg och upprörd. Jag kan helt enkelt se saker från flera olika perspektiv och må mycket bättre psykiskt! Jag kan inte sätta fingret exakt på vad som ändrats men jag mår helt enkelt bättre. Jag är inte helt återställd ännu och fortsätter gå till Marias, men jag är på god väg.

STORT TACK!

Irene 25 år.