Min hund – och indigoväxtallergi var på väg att sätta käppar i hjulet för mig

Jag har länge velat ha en hund men eftersom jag visste att jag har hösnuva samt häst- och kattallergi tvekade jag länge. Min allergi utvecklades i vuxen ålder, efter jag hade fått barn.

Men jag har växt upp med husdjur och ville att mina barn även skall få ha sina husdjur. Bland annat har vi har två katter i familjen, som jag nog reagerat på med min kattallergi.

Vi testade först att ha en hund på prov en månad, men det gick inte – eftersom allergin blossade upp mot hunden. Sommaren 2018 tog vi ändå en hundvalp, en ”allergivänlig ras”. Men tyvärr reagerade jag direkt på hunden med en allergisk reaktion. Jag svullnade upp i ansiktet och fick nässelutslag på halsen, slemmig och låda i örongångarna och nysningar. Till på köpet fick jag en enorm trötthetskänsla.

Jag ville givetvis behålla hunden som vi hade döpt till Desmond, och förstod att enda möjligheten att göra det var att behandla min allergi en gång för alla. Från tidigare har jag även haft problem med svullen mage.

Maria undersökte mig och testade min reaktion på olika födoämnen. Hon fick fram att jag reagerade på mjölk, vete, råg, griskött, citrusfrukter, äpplen, spenat, pollen, häst, hund och katt, hödamm och indigoväxt.
Reaktionen på indigoväxten betydde att jag inte skulle kunna arbeta som ekofrisör och med färgen från indigoväxten. Att jag var allergisk mot hund betydde att jag skulle bli tvungen att ge bort vår hund.

Men Maria började behandla mig, och för behandlingen mot hundallergin använde hon håret från Desmonds päls och för växtallergin användes färg från indigoväxten. Sviterna efter kejsarsnitt och en tandreglering behandlades också. Maria berättade att det är viktigt att även beakta tidigare operationer, eftersom de leder till blockeringar i kroppen. Med behandling släpper spänningarna och energin börjar flöda bättre. Jag fick även vitaminer som stöd till behandlingarna.

Efter endast 3 behandlingar blev jag symptomfri och kunde röra i både Desmond och indigoväxtfärgen. Mina reaktioner mot våra katter har även avtagit. För mitt fortsatta välmående och för min mages skull undviker jag fortfarande mjölk, vete och råg.

Jag är mycket tacksam för behandlingarna.  Nu kan jag gosa och vara tillsammans med Desmond utan besvär och fortsätta min karriär som ekologisk frisör. Jag mår även bättre i min mage.
Jag rekommenderar verkligen Marias Hälsonycklars homeopati- och bioresonansbehandlingar.

Har du allergier som hindrar dig i din vardag – tveka inte att söka hjälp hos en som kan hjälpa dig. Kontakta Maria på Marias Hälsonycklar.

 

 

Marie