Vi fick det lättare i vardagen

Foto: Kelly Sikkem/ Unplash (personen på fotografiet har inget med berättelsen att göra)

Vi har en son som snart är 5 år. Han har alltid varit väldigt känslig, blyg, rädd för äldre människor, hans kläder har varit obekväma och så vidare. Detta har varit onödigt tungt för honom. Han hade en period då han började kasta upp för minsta lilla. Om han inte ville fara till någon eller någonstans så kunde han visa sina känslor genom att börja spy. Han har betett sig så här vid varje rädsla och oro. Jag tänkte han är bara sådan känslig person, men inte kan han ju kasta upp var och varannan dag. Hans illamående och rädsla började speciellt efter att vi hade kört ner i diket med bilen på vintern. Det var en stor chock för honom. Han var jämt svettig i huvudet och svettades lätt på hela kroppen. Jag som mamma undrade ofta över varför var de andra barnen inte var lika svettiga?

I augusti 2018 började han på dagis. Han hade sett framemot dagis hela sommaren och eftersom han hade varit två dagar på dagklubben på hösten och våren tänkte vi att det här blir perfekt. Vi hade en mjukstart med dagis några dagar per vecka och endast några timmar om dagen. Men han grät varje morgon, han ville absolut inte åka till dagis. Men jag kunde inget annat eftersom jag hade börjat jobba. Det tar sin tid att vänja sig med allt nytt tänkte vi alla. Dagarna gick och alla dagar var lika tunga, han lekte inte och var stel som en pinne genast vi kom in till dagis, och han åt inte. Jag minns att det var samma på dag klubben, mellanmålet kom hem tillbaka varje dag. Varför vill han inte äta bland folk tänkte jag?

I oktober blev jag tipsad om Maria. Huset med nyckeln på taket, länge hade vi funderat vad den där nyckeln gör. Jag skickade mail samma kväll och fick väldigt snabbt svar av Maria. Hon hade ledig tid redan nästa dag, och vi tvekade inte en sekund och bokade in ett besök.

I väntrummet var det väldigt lugnt och harmoniskt. Maria tog emot oss och vi började bena ut alla olika beteenden vår son haft och har. Precis allt i minsta lilla detalj. Jag hade så mycket att berätta och det dök hela tiden upp mera. Maria antecknade och började söka efter homeopatiska medel som skulle hjälpa vår son. Sedan gick vi glada hem och påbörjade behandling med homeopatmedel.

Redan efter en vecka märkte vi resultat.Han började äta på dagis och det var inte alls jobbigt att fara dit. Jag märkte att han lättare hittade en lösning på allt som varit jobbigt. Han var väldigt viktig med att påminna mig om dropparna som vi hade fått av Maria – ”glöm inte mina droppar”

Var tredje vecka hade vi besök hos Maria för att följa med hur behandlingen gått och vi kunde inte konstatera annat än att det här har underlättat vår vardag enormt mycket.Under behandlingen kom det några bakslag, men det hade Maria redan pratat om så det var vi förberedda på.

Jag är så tacksam för den hjälp vi fått,och att vi nu kan tolka vår pojke på ett helt annat sätt.Under dessa månader har vi också haft olika slag av förkylningar. Maria har gett oss olika medel som ska hjälpa och det har redan efter en dag börjat kännas lättare.

Jag rekommenderar verkligen Marias Hälsonycklar. Tveka inte om ni känner obalans i kroppen. Tack Maria! /Mamma till William

Observera att fotot inte föreställer personen i berättelsen.

Foto: Daiga Ellaby/Unplash

Tack Maria!