Ajatuksiani koskien Marias Hälsonycklar

Marias hälsonycklar, Monica

Sain kuulla paikasta Marias Hälsonycklar miniältäni. Hän kertoi että Maria on dipl. homeopaatti joka myös näkee ihmisen kokonaisuutena. Voidaan myös sanoa että tietämykseni homeopatiasta silloin oli hyvin vähäistä.

Minulla on  pidemmän aikaa (useita vuosia) ollut vatsaongelmia, paljon ilmavaivoja, pahanhajuista ulostetta, jne. Minulla on ollut keliakia jo 15 vuotta. Ajattelin että miksi en kokeilisi ja katsoisi voisinko saada apua ongelmavatsalleni. Tilasin ajan ja sain pian peruutusajan.

Hieman perhosia vatsassani ajoin Kaitsoriin. Tapasin Marian ja tulimme heti hyvin toimeen ja perhoset hävisivät. Olemme tosiaan😊 yhtä vanhoja tai nuoria!

Ensimmäinen käynti kestää hieman pidemmän aikaa kuin seuraava käynti. On tärkeää tarkistaa anamneesi

Sain sitten asettua makuulle mukavalle sängylle ja Maria aloitti vatsani käsittelemisen. Oli hyvin mielenkiintoista seurata kun hän testasi minulla eri eri ruoka-aineita Bicom Bioresonansilla. Minulla oli ollut aavistuksia mitä mahdollisesti voisin jättää pois ruokavaliostani, mutta nyt sain sen todistettua. HUOM! Maria ei anna mitään diagnooseja  vaan mittaa ainoastaan sitä mikä heikentää kehon epäbalanssia.

Maito oli myös suuri syyllinen,  kuten myös pavut, olen huomannut reagoivani hedelmiin ja tämä myös ilmeni Marian luona. Nyt kaksi kuukautta ensimmäisen käynnin jälkeen ja myös  muuttuneen ruokavalion johdosta, jota olen pitänyt, seurauksena voin vain todeta että vatsani on aivan erilainen, nyt hyvin vähän ilmavaivoja ja uloste on normaalia.

Kaupoissa on niin paljon hyviä tuotteita joilla voit korvata maidon. Kaurakerma on suosikki ruuanlaitossa ja siitä tulee hyvin kuohkeaa vispatessa. Kookosjogurtti on super hyvää.

Kärsin aika rankasta koronasta maaliskuussa ja kaikki fyysinen liikunta jäi tauolle. Minulla oli aika varattuna Marialle ja nyt oli aika aloittaa kehnojen keukojeni käsitteleminen.

Sitä olemme nyt tehneet kolme kertaa ja covidin jälkiä on vielä kehossani, mutta jokaisen käsittelyn jälkeen tuntuu helpommalta ja helpommalta. Toivon että pian uskallan ja voin taas aloittaa treenaamisen.

Suosittelen lämpimästi että käytiä Marian luona jos sinulla on ongelmia joihin et ole saanut apua, tai jos kehosi on epäbalansissa ja jos et voi hyvin

Pyydä Mariaa kertomaan First Aid Kit:istä, pieni ensiapupakkaus , jonka voit ottaa laukussa mukaan mökille ja matkalle. Minulla oli pakkaus mukana kun olin kolmen lapsenlapseni kanssa Turkissa ja keskimmäinen 10 v. rupesi valittamaan korvavaivoja. Luin  paketin tietolomaketta ja löysin oikeat rakeey joista hän otti 5 kpl x 2 ja vaivat katosivat. Olen myös antanut vanhimmalle lapsenlapselleni rakeita kun hän kärsi valuvasta nuhasta, hyvin tuloksin.

Monica Nylund 57 vuotta