Homeopatiahoito auttoi poikaani

Kuusi vuotta sitten maailmani kääntyi ylösalaisin. Pojallani todettiin mahdollinen aivokasvain. Näköhermon turvotus johti pahaan päänsärkyyn. Pojastani otettiin valtavasti verikokeita ja hänelle tehtiin lannepisto. Lannepiston tulos oli 32 (12 on normaali, 19 akuutti). Diagnoosi oli pseudotumor cerebri (aivojen valekasvain).
Poikani sai paljon lääkkeitä, mutta tärkeintä oli, että kallonsisäinen paine saataisiin laskemaan. Sivuvaikutuksia oli paljon, samoin tarkastuksia.

Lopulta poikani sai tarpeekseen ja protestoi. Hän ei enää halunnut syödä lääkkeitä. Sairaala ei tietenkään hyväksynyt tätä, ja irtisanoi vastuunsa.

Äitinä yritin suostutella poikaani kokeilemaan vaihtoehtoista hoitoa ja homeopatiaa. Lopulta hän suostui ja hakeuduimme Marian luokse.

Maria teki ensin perusteellisen homeopaattisen anamneesin ja valitsi tulosten ja keskustelun perusteella oikean homeopaattisen valmisteen.
Poikani otti päivittäin useamman kuukauden ajan ja tauotta korkeatehoista homeopaattista valmistetta. Maria testasi myös eri ruoka-aineiden sietoa ja suositteli, että pojan ruokavaliosta jätettäisiin pois hänen kehoaan rasittavia aineita. Noudatimme Marian suositusta.

Jo ensimmäisen viikon jälkeen poikani huomasi selvää parannusta kaikkiin oireisiinsa, joista hän oli kertonut Marialle (mm. väsymys, sykkivä päänsärky, vatsakipu, ilmavaivat, ahdistus).

Maria hoiti myös poikani kehossa olevaa virusta. Hänellä oli mm. EBV-virus (Epstein Barr Virus), josta hän oli kärsinyt viidennellä luokalla. Viruksen seurauksena pojan keuhkoputket olivat herkkiä ja hän kärsi usein yskästä.

Koko tänä aikana poika kävi Vaasan keskussairaalassa tarkastuksissa. 

Vuosi sen jälkeen, että aloitimme homeopaattiset hoidot, hän kävi tutkimuksissa, jotka osoittivat, että hänellä ei enää ollut turvotusta eikä oireita. Poikani julistettiin terveeksi.

Kiitos, Marias Hälsonycklar <3 Katarina ja poika