Elämäni ilman e-pillereitä ja allergioita

Minun tarinani on pitkä. Hakeuduin Marian luokse viimeisenä oljenkortena pitkän sairastelun jälkeen. Minulla oli ollut kaikenlaisia oireita pitkittyneestä kuumesta ja todella pahasta päänsärystä kipeään vatsaan.
En ollut saanut minkäänlaista vastausta lääkäreiltä ja olin usein ja pitkään sairauslomalla.
Perusteellisen homeopaattisen anamneesin sekä testauksen jälkeen minulla todettiin yliherkkyyttä maitoproteiinille. Muiden ongelmien lisäksi sokeriarvonikin oli aivan päin mäntyä. Kaikki nämä ongelmat liittyivät tietysti jotenkin yhteen.
Sain heti nestemäistä homeopaattista valmistetta ja joitain ravintolisiä ja jätin sekä maidon että sokerin pois ruokavaliostani. Kehoni alkoi heti reagoida, ja jo muutaman kuukauden kuluttua lähes kaikki oireet olivat hävinneet.
Aloin voida oikein hyvin, ja myös muut vaivat, kuten siitepölyallergian oireet, vähenivät.

Olen kuukautisten alkamisesta saakka kärsinyt PCO:sta, eli munarakkojen monirakkulaoireyhtymästä, joka on hormonaalinen epätasapaino. Olen syönyt e-pillereitä 13-vuotiaasta saakka ja nyt aikuisena raskaaksi tuleminen on todella vaikeaa. Painon pudottaminen on ollut lähes mahdotonta.
Muutama vuosi sitten päätin, että nyt saa riittää, vaikka se ei ole koskaan onnistunut, ilman että PCO on uusiutunut heti. Myös tähän sain apua, vaikka voin vilpittömästi sanoa, etten koskaan uskonut sen onnistuvan.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin voin sanoa, että voin paremmin kuin koskaan.Kaikki ihmeelliset vaivat ovat hävinneet, allergiani mukaan lukien, ja olen jopa voinut lopettaa e-pillereiden syömisen – ilman ongelmia! Painokin on pudonnut ja vedän jopa treenejä salilla! Sellaisesta en ollut edes voinut haaveilla aikaisemmin. Olen suunnattoman iloinen, että hakeuduin Marian vastaanotolle, ja suunnattoman kiitollinen siitä, että hän on auttanut minua niin paljon. Kehoni tarvitsi neljää eri homeopaattista valmistetta parantuakseen täysin.
Kiitos MIA