Mitt nya liv utan p-piller och allergier

Min historia är lång. Men jag sökte mig till Maria som en sista utväg efter en lång tid av alla möjliga symptom, bland annat ihållande feber, extrem huvudvärk och sjuk mage.
Inga läkarbesök hade gett något svar och jag var ofta och länge sjukskriven.
Efter en grundlig homeopatisk anamnes samt test av födoämnen hittades en överkänslighet mot mjölkprotein, en sockernivå som var åt skogen plus ett som annat, och allt hängde förstås ihop.
Jag fick genast homeopatiska medel i droppform och lite kosttillskott samt lämnade bort både mjölk och socker. Min kropp började genast reagera och efter nån månad var nästan alla symptom borta.
Nu började jag må riktigt bra och andra besvär tycktes också bli mildare, t.ex. pollenallergin.

Jag har hela livet sedan min mens började lidit av PCO. ( PCO är förkortningen Polycystiska ovarier, vilket betyder “ äggstockar med många små cystor” en hormonell obalans). Jag har ätit p-piller sen 13 års ålder och hade sedan som vuxen väldigt svårt att bli gravid. Att gå ner i vikt har också varit näst intill omöjligt.
För ett år sedan bestämde jag mig att det fick vara nog med det nu, trots att det aldrig lyckats, att min PCO börjat genast. Också det fick jag hjälp med, även om jag ärligt trodde att det aldrig skulle funka.

Nu, två år senare kan jag säga att jag mår bättre än någonsin. Alla konstiga besvär är borta, min allergi är borta, och jag har t.om. kunnat sluta äta p-piller – utan besvär! Och vikten har jag fått ner, och drar till och med pass på gymmet! Det här är sådant jag aldrig ens kunnat drömma om. Jag är oerhört glad att jag sökte mig till Maria, och oerhört tacksam att hon har hjälpt mig så mycket. Det behövdes fyra olika homeopatmedel för att min kropp skulle bli helt återställd.
Tack MIA