Homeopati-behandlingen hjälpte min son

För 6 år sedan vändes världen upp och ner. Min son hade fått en trolig hjärntumör. Svullnaden på syn-nerven med huvudvärk gav sonen en grym huvudvärk. Det togs massor av blodprover och ryggmärgsprov. Ryggmärgsprovets resultat var 32 (normalt är 12, 19 akut) Diagnosen blev pseudotumor cerebri.
Sonen fick mängder med mediciner, det viktigaste var att få ner trycket i hjärnan. Biverkningarna var höga, och kontrollerna många.

Till slut blev sonen trött på allt och sade ifrån. Han ville inte ta mediciner. Sjukhuset accepterade givetvis inte det, och fråntog sig ansvaret.

Som mamma hade jag försökt övertala min son att försöka på alternativmedicin och homeopati. Sonen gick till slut med på det och vi besökte Marias Hälsonycklar.

Maria gjorde först en grundlig homeopatisk anamnes och valde på basen av resultaten och diskussionen det rätta homeopatmedlet.
Homeopatmedlet intog han dagligen i högpotens under flera månader utan avbrott. Maria gjorde även en testning på födoämnen och rekommenderade sonen att lämna bort ämnen som belastade systemet, vilket han gjorde.

Redan efter första veckan märkte han en tydlig förbättring på alla de symptom som han berättade om till Maria.
(symptomen var bland annat trötthet, pulserande huvudvärk, magknip, gasbesvär, ångest med mera).

Maria behandlade även sonen för virus som fanns i hans kropp. Bland annat hade han ett EBV-virus (ebstein barr virus) som han hade haft i årskurs 5. Viruset hade gjort sonens luftrör känsliga vilket ledde till att han ofta fick hosta.

Under hela den här tiden gjordes kontroller på Vasa Centralsjukhus.

Ett år efter vi påbörjade behandlingen med homeopati gjordes en kontroll och resultatet uppvisade ingen svullnad eller symptom längre. Min son friskförklarades.
Tack Marias Hälsonycklar <3 Katarina med son.