Minun tarina

Minun tarina

Olen kärsinyt useista eri allergioista lapsesta saakka. Eniten oireilin eläimistä. Jossain vaiheessa minulla todettiin astma. Tasapainoilin allergioiden kanssa vuosia ja kerran kysyin lääkäriltä voisinko aloittaa siedätyksen eläimille. Toivoin niin omaa koiraa tai kissaa lemmikiksi.
Lääkäri tyrmäsi toiveeni ja kertoi, ettei siedätystä kannata aloittaa koska olen moniallerginen. Ajatus loppuelämästä ilman lemmikkiä tuntui synkältä. Vuosia myöhemmin kuulin tuttavani käynneistä Marialla ja kuinka oli saanut apua vaivoihinsa. Kiinnostuin asiasta ja sain tietää, että allergioihin voisi löytyä apu Bioresonanssi- hoidoista. En ollut aiemmin kuullut tai tiennyt kyseisestä hoidosta.

Jo parin käynnin jälkeen huomasin selvän muutoksen voinnissani. Selvisi myös, että useat ruoka- aineet olivat minulle sopimattomia ja jätin ne pois ruokavaliostani.

Hoitojen edetessä huomasin sietäväni paremmin tuttujen lemmikkejä lähelläni. Reaktiot eivät olleet enää niin rajuja kuin ennen. Aloin konkreettisesti huomata että tämä todella toimii!

Nyt on kulunut viisi kuukautta siitä kun aloitin käynnit Marian luona ja nyt olen pienen koiran onnellinen omistaja.
En ole enää oireillut eläimistä, astma on lähes oireeton ja voin paremmin kuin vuosiin.

Tuhannet kiitokset Marialle avusta!