Jag är så tacksam att jag hittade Marias behandling

Då jag hittade ett reportage om Bicom bioresonans nappade jag direkt, det lät helt fantastiskt. Det var i augusti 2012 . Jag har varit på många olika behandlingar både för min mage , för värk och för alla andra besvär jag har haft. Men då jag började gå till Maria, fick jag hjälp.

740100_10151980403162260_3744722021235419536_o

Maria scannade min kropp och då framkom att mycket var fel, inflammationer i magen, bukspottskörteln, gallan, tarmen, magen. Vikten gick upp och magen bara svällde, jag mådde jättedåligt, var trött .
Maria testade mig med Biocom resonansapparaten och det visade sig att jag hade allergi mot alla sädesslag, alla mjölkprodukter samt mot både ägg, soja och jäst.
Jag fick därför lägga om kosten helt och hållet.

Det var inte lätt, men jag försökte så gott det gick.
Efter några behandlingar med Biocom märkte jag att mitt blodsocker (är diabetiker), blev så lågt som runt 3, jag kunde ha fallit i koma, om jag inte just provade blodsockret då jag gjorde det.
Vikten gick ner kilo efter kilo och jag åt mig mätt på mat varje dag, men en annan sorts mat än jag ätit förut. Jag fick hålla koll på blodsockret och jag kunde nu minska mitt långtidsinsulin, jag tog 22 enheter långtidsinsulin per dygn.

Då jag blev bra från en allergi kom det fram ännu än, under en tid visste jag inte riktigt vad jag skulle äta men till jul fick jag försiktigt börja äta mjölkprodukter igen .
Att smör kan smaka så gott!
Vikten fortsatte rasa, insulinet sjunka.
Så i början av januari kunde jag lämna bort allt långtidsinsulin i samråd med min läkare på hälsocentralen. Jag lämnade också bort en diabetestablett. Tyroxin ( för sköldkörteln ) som jag ätit lämnade jag också bort, mina värden var nu normala.
Blodsockret hoppar om jag äter för mycket sött, så nu får jag se upp med socker, som tyvärr finns i alltför många produkter.

Nu i skrivandets stund har jag tappat 15 kg , magen mår bra, jag äter glutenfri kost.
Idag kan jag äta all sorts man men väljer bort svinkött.

Att jag hittade Maria är jag så tacksam för. Tack Maria, för din kunskap, tack för din hjälp! Jag önskar av hela mitt hjärta att många, många andra hittar dig och vågar prova och göra som du säger .

Monica Söderlund
20 april 2013