Olen niin kiitollinen, että löysin Marian hoidon

Kun löysin jutun Bicom-bioresonanssista, innostun heti, sillä se kuulosti aivan uskomattomalta. Elimme silloin elokuuta 2012. Olin käynyt läpi monia erilaisia hoitoja sekä vatsani, kiputilojen että monien muiden vaivojen takia. Kun aloin käydä Marian luona, sain vihdoin apua.

 

Maria skannasi kehoni ja silloin selvisi, että ongelmia oli useita – tulehduksia vatsassa, haimassa, sappirakossa, suolistossa, vatsassa. Paino nousi ja vatsa turposi, vointini oli todella huono ja olin väsynyt.
Maria tutki minua Biocom-resonanssilaitteella, joka osoitti, että olin allerginen kaikille viljalajeille, kaikille maitotuotteille, kananmunalle, soijalle sekä hiivalle.
Jouduin muuttamaan ruokavalioitani täysin.

Se ei ollut helppoa, mutta yritin parhaani.
Muutaman Biocom-hoidon jälkeen huomasin, että verensokerini (olen diabeetikko) laski jopa noin kolmeen, ja olisin voinut vaipua koomaan, ellen olisi mitannut verensokeriani juuri sillä hetkellä.
Painoni laski ja söin itseni kylläiseksi joka päivä, mutta söin aivan eri ruokia kun aikaisemmin. Seurasin edelleen verensokeriani tarkkaan, ja sain vähentää pitkävaikutteisen insuliinin määrää. Otin 22 yksikköä pitkävaikutteista insuliinia vuorokaudessa.

Kun paranin yhdestä allergiasta, minulla todettiin toinen. Välillä en tiennyt, mitä voisin syödä, mutta jouluna sain vähitellen taas alkaa syödä maitotuotteita. Että voi voikin maistua hyvälle!
Painoni laski edelleen, kuten myös insuliini.
Tammikuun lopulla päätimme yhdessä terveyskeskuslääkärin kanssa, että jätän pois pitkävaikutteisen insuliinin. Jätin myös pois yhden insuliinitabletin. Tyroksiinin, eli kilpirauhaslääkkeen, jätin myös pois, koska arvoni olivat nyt normaalit.
Verensokerini hyppelee, jos syön liikaa makeaa, joten nyt joudun tarkkailemaan sokerinkäyttöäni, sillä sokeria on valitettavasti aivan liian monessa tuotteessa.

Tätä kirjoittaessani painoni on laskenut 15 kg, vatsa voi hyvin, syön gluteenitonta ruokaa.
Tänä päivänä voin syödä kaikenlaista ruokaa, mutta sianlihan olen kokonaan jättänyt pois ruokavaliostani.

Olen niin kiitollinen, että löysin Marian. Kiitos asiantuntemuksestasi ja kiitos avustasi, Maria! Toivon hartaasti, että monet, monet muut löytävät sinut ja uskaltavat kokeilla ja seurata neuvojasi.

Monica Söderlund
20. huhtikuuta 2013

740100_10151980403162260_3744722021235419536_o