Min berättelse

Jag är en 60-årig kvinna, som i många år haft besvär av sjuk rygg och leder och en mag-tarmkanal som börjat krångla mer och mer.

Dessutom också förhöjt blodtryck med oklar orsak.

Jag har jobbat 40 år i vården med mej själv som redskap och, som många andra, ” glömt bort ” att tanka krafter tillräckligt.

År 2012 sade ryggen stopp och jag var tvungen att tidvis gå med rullator. Magnetröntgen visade inflammation i bäckenlederna.
Jag fick medicin som tydligen har lindrat, men besvär i andra leder kom småningom, både i fotled, knä och händer. Reumaproven visar negativt, så någon diagnos har jag inte fått.

Hösten 2013 blev besvärlig med sjuk rygg och fruktansvärt stel nacke. Mera starka värkmediciner. I februari 2014 hade jag så höga
infektionsvärden att jag lades in på VCS. Jag undersöktes noggrannt men orsaken är ännu oklar, förutom höger knä som svullnade och
punkterades.

Före sjukhusvistelsen hade jag besökt Maria med sina Hälsonycklar. Jag tänkte, att jag måste få hjälp att börja bygga upp gumman… Maria gjorde en scanning och den visade inga muntra värden. Min kropp formligen kämpade för att överleva. Jag rekommenderades flera olika vitaminer, mineraler och collagen att börja med. Jag fick också lära mej andas ( vid 60-års ålder! ) med hjälp av en relaxator. Den har jag haft mycket hjälp av då jag behöver varva ner. Jag var nog mera stressad än vad jag själv begrep eller tillät mej erkänna.

Just nu genomgår jag en Bicom-bioresonansterapi, som bl.a behandlar mjölk, soja och nickelbesvär. Jag dricker mycket rumsvarmt vatten varje dag, äter inte griskött och sparsamt med socker. Min reumaläkare avslutade alla mediciner nu i april, men jag skall
fortsätta med ” Marias terapi ”. Jag fattar inte riktigt, men jag har inte på många år haft så mycket energi och krafter som jag har nu.

Sjukvård i all ära, men friskvård är för mej ett värdefullt alternativ på väg till en naturlig hälsa.

Vårhälsningar från nybliven pensionär Carola.