Min kattallergi & behandling hos Maria!

Min berättelse börjar när jag och sambon beslöt oss för att skaffa en katt. Jag visste om att jag hade Kattallergi men efter mycket googlande hittade vi många som berättade om att de hade klarat av att ha katter av rasen Maine Coon. Vi hittade en uppfödare nära oss som fått ungar och vi fick åka dit och se på dem. Trots att uppfödaren hade för tillfället 11 katter i huset  gick besöket bra för min del och vi beslöt att ta den ena hanen.

I många år har jag snutit mig alla dagar och oftast många gånger per dag. I minst 8 år har jag hållit på så. Men bara några veckor efter att katten flyttat in kunde jag konstatera att detta går inte! Jag reagerade så starkt på katten. Jag blev ledsen över att ha tagit ett så dumt beslut att skaffa katt trots att jag visste att chansen var stor att jag skulle reagera på den.

Jag började fundera över mina alternativ och läste på om allergibehandlingen som finns inom sjukvården, men den är lång och kostsam. Jag hade läst Jolines berättelse och gick in på hemsidan Marias Hälsonycklar och såg att hon behandlar allergier. Jag bokade tid och tänkte att jag ger detta en chans, annars får vi sälja katten. För det var i de tankarna jag gått de senaste veckorna, att vi måste sälja katten. Den tanken har jag inte haft efter första besöket hos Maria.

Jag for in på första besöket utan förväntningar, och hade heller inte läst på något om Bioresonans metoden som användes. Maria mätte mig och visst var jag allergisk mot katten, men också mot mjölk som jag inte hade någon aning om. Jag fick behandling och mina symptom lättade. Två gånger  behandlades jag mot katten och sedan dess har jag inte känt av den allergin.

Men snuvan var fortfarande inte borta. Maria hittade pollengräs som jag också reagerade på. Men snuvan fanns envist kvar, så vi mätte mera, och kunde se att damm och kvalster var något som jag reagerade mycket starkt på. Tre gånger behandlades jag mot damm och kvalster, och här sitter jag i dag, 7 besök senare och har minimala symptom kvar från allergin.

Det var på grund av katten som jag sökte hjälp, men att samtidigt få behandling för flera andra allergier som jag inte ens visste att jag hade, har gjort att så gott som all snuva är borta nu. Tack Maria för att du fick bukt med de besvär som jag har haft i så många år!