Kissa-allergiani ja Marian tarjoama hoito!

Tarinani alkaa siitä, kun avomieheni kanssa päätimme hankkia kissan. Tiesin olevani allerginenkissoille, mutta runsaan googlettamisen jälkeen löysimme useita henkilöitä, jotka kertoivat että, he eivät saaneet allergisia oireita Maine Coon -rotuisesta kissasta. Löysimme kasvattajan läheltä meiltä ja hänellä oli poikasia, joita saimme mennä katsomaan. Vaikka kasvattajalla sillä hetkellä oli 11 kissaa talossaan, käynti sujui osaltani hyvin, ja päätimme ottaa yhden uroksista.

Vuosikaudet olin niistänyt nenäni joka päivä ja useimmiten useita kertoja päivässä. Tätä oli jatkunut ainakin kahdeksan vuotta. Pari viikkoa sen jälkeen, kun kissa oli muuttanut meille, totesin, ettei siitä tulisi mitään! Reagoin niin vahvasti kissaan. Olin surullinen typerästä päätöksestäni hankkia kissa, vaikka tiesin, että reagoisin todennäköisesti siihen.

Aloin miettiä vaihtoehtojani ja luin sairaanhoidon tarjoamasta allergiahoidosta, mutta totesin hoidon olevan sekä pitkä että kallis. Olin lukenut Jolinen tarinan ja palasin Marias Hälsonycklar -sivulle, jossa luki, että Maria hoitaa allergioita. Varasin ajan ja ajattelin, että tätä minun täytyy kokeilla, muuten joudumme myymään kissamme. Viimeiset viikot olin nimittäin pyöritellyt mielessäni kissasta luopumistas. Ensimmäisen käynnin jälkeen Marian luona sain unohtaa sellaiset ajatukset.

Menin ensimmäiselle käynnille täysin ilman odotuksia, enkä ollut edes lukenut Marian käyttämästä Bioresonanssi-menetelmästä. Mittauksen jälkeen Maria vahvisti minun olevan allerginen kissallesekä maidolle. Maitoallergiasta minulla ei ollut aavistustakaan. Hoitojen jälkeen oireeni helpottuivat. Maria hoiti kissa-allergiaanikaksi kertaa, ja sen jälkeen en ole oireillut kissasta lainkaan.

Nuha ei sen sijaan vieläkään ollut hävinnyt. Mittausten jälkeen Maria totesi, että reagoin myös ruohojen siitepölyyn. Nuha ei vieläkään hellittänyt, joten mittasimme lisää ja totesimme, että reagoin myös vahvasti pölyyn japölypunkkeihin. Maria hoiti pöly- ja pölypunkkiallergiaani kolme kertaa, ja nyt, seitsemän hoitokerran jälkeen, minulla on jäljellä vain vähäisiä allergiaoireita.

Hakeuduin hoitoon ensisijaisesti kissantakia. Samalla sain hoitoja monille muille allergioille, joista en ollut edes tiennyt, ja seurauksena nuhani on lähestulkoon poissa. Kiitos, Maria, että nujersit monivuotiset vaivani!