Irenen tarina: Olin jo melkein antanut periksi – Marias nycklar antoi minulle elämäni takaisin!

Tausta

Olen useamman vuoden ajan voinut henkisesti huonosti, mutta se ei ollut pääsyy siihen, että hakeuduin Marian klinikalle. Olin kuullut monilta, jotka eivät olleet saaneet tarvitsemaansa apua lääkäreiltä tai sairaalasta, että he olivat saaneet apua häneltä.

Aiemmat diagnoosit

Minulla on ennestään todettu lymfosyyttinen koliitti, eli mikroskooppinen suolitulehdus. Tulehdus ei juuri silloin oireillut, mutta aikaisemmin minulla oli ollut todella paljon ongelmia. Painoni oli viimeisten vuosien aikana pudonnut paljon, eikä suolikaan toiminut kunnolla.

Keuhkokapasiteetin alentuminen oli toinen diagnoosi, johon en ollut saanut apua, minun oli yksinkertaisesti opittava elämään sen kanssa.

Podin lisäksi usein flunssaa ja vastustuskykyni oli heikko, mikä ilmeni erilaisina allergioina, esim. siitepölylle, eläimille, pölylle ja pähkinöille, sekä suurena sokerinhimona. Kehoni ei kerta kaikkiaan voinut hyvin ja alkoi protestoida.

Allergiat

Maria suorittama bioresonanssi osoitti, että minulla oli enemmän allergioita, kun olin luullutkaan. Tulos osoitti seuraavia yliherkkyyksiä:

– Vehnä (jolle olin jo aavistanut olevani allerginen ja jota olin välttänyt, vaikka sairaalat kiistivät allergian)
– Maito
– Sokeri
– Sydän ja hermosto olivat ”kiihtyneitä”
– Candida
– Yin yang -epätasapaino
– Kemikaalit & kehon kyky päästä eroon myrkyistä ja muista jätteistä oli häiriintynyt.

Jo samana päivänä jätin pois kaikki lehmänmaitotuotteet ruokavaliostani ja yritin vähentää sokerin käyttöäni.

Nykytilanne

Tämän jälkeen olen käynyt Marian vastaanotolla noin kerran kuussa. Saan bioresonanssihoitoa joka käynnillä ja sen lisäksi 2–3 eri homeopaattista valmistetta. Viimeisillä kerroilla olen saanut kokeilla chakrahoitoja, joista on ollut paljon apua tervehtymiseeni.

En ole vieläkään ”terve”, mutta olen selviytynyt ilman maitoa. Painoni on noussut 5 kg (olen niin ylpeä itsestäni!). Syöminen ei sinänsä ole koskaan ollut ongelmallista, sillä olen aina rakastanut ruokaa. Ongelmani oli se, että minulla oli vaikeuksia saada painoni nousemaan.

Voi sitä muutosta, minkä hoito on tehnyt psyykelleni!

Olin ennen hermoraunio, mielialani vaihteli vihasta ja raivosta itkuun ja itsesääliin. Olen kulkenut pitkän matkan henkilöstä, jonka mieli oli maassa ja elämänhalu hukassa, ihmiseksi, joka tänä päivänä jo näkee tulevaisuuden valoisampana.

Tiedän, mitä haluan elämältäni ja suhtaudun asioihin myönteisemmin. Minun ei tarvitse olla vihainen tai järkyttynyt. Voin yksinkertaisesti nähdä asioita eri näkökulmista ja voida henkisesti paljon paremmin! En osaa tarkalleen sanoa, mikä on muuttunut, mutta voin yksinkertaisesti paremmin. Terveyteni ei ole täysin palannut vielä ja aion jatkossakin käydä Marian vastaanotolla, mutta suunta on oikea.

SUURKIITOKSET!

Irene 25 vuotta.