MINUN JA TYTTÄRENI TARINA

Tämä teksti kertoo minusta ja tyttärestäni ja siitä, miten homeopatiahoidot auttoivat meitä.

TYTTÄRENI TAUSTA

Tyttäreni syntyi keskosena elokuussa 2015. Keskosuudesta huolimatta hänen vointinsa oli hyvä ja hän oli täysin terve. Hän joi kuitenkin vähemmän kuin täysin terveet vauvat ja hän oli pulloruokinnassa kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Lääkäreiden mielestä oli viisainta turvata vauvan riittävä ravinnonsaanti ruokkimalla hänet letkun kautta aika ajoin. Mutta hänen ihonsa oli täysin terve, hän oli eloisa ja pirteä tyttö, ja saimme hänet kotiin sairaalasta.

Joulukuussa 2015 hän sairastui niin pahasti, että jouduin viemään hänet päivystyksen lastenlääkärille ja poliklinikalle. Hänellä oli ihon halkeilua poskissa ja haavat vuotivat verta, hänen koko vartalonsa kutisi ja hän huusi kivusta. Sain nopeasti tavata ihotautilääkärin, joka tutki hänet perusteellisesti. Testit osoittivat vakavaa allergiaa koiralle, maidolle, pölylle, vehnälle, sitrushedelmille, siitepölylle ja pölypunkille. Minulla oli kaksi koiraa kotona, joten minun oli pikaisesti löydettävä uudet kodit niille.
Äidilläni on samat allergiat, ja vaikka lääkärit eivät ole voineet antaa tarkkaa syytä, uskon tyttäreni perineen allergiat äidiltäni (varsinkin eläinallergiat ja atooppisen ihonsa).  Itse en ole allerginen eläimille ja olen työskennellyt eläinten parissa ja kasvanut niiden keskuudessa, eikä minulla myöskään ole atopiaa.

Kun kutina oli pahimmillaan, tyttärelleni annettiin Attaraxia säännöllisesti. Hänelle määrättiin erilaisia voiteita, mm. vahvaa kortisonia, joka vain kuivatti ihoa enemmän. Sain ihotautilääkäriltä neuvon kylvettää tyttöä usein. Kylpeminen poistaisi bakteereja ja muita epäpuhtauksia iholta. Hitaasti, mutta varmasti, ja monien eri perusvoiteiden ja useiden pitkien sairaalassaolojen ansiosta hän itse ja hänen ihonsa voivat jo paremmin.

Tyttäreni juo erikoismaitoa ja syö ravintolisää, jotka eivät sisällä oikeaa maitoa, mutta sisältävät ravintoarvoltaan kaikki hänen tarvitsemansa ravintoaineet. Maito sekä ravintolisä valmistetaan Norjassa. Ne tulevat veteen sekoitettavana jauheena. Tätä maitoa hän on juonut jo pitkään, koska lääkärit testasivat erilaisia maitoja, joissa maitoentsyymien määrä oli puolitettu, mutta nekään eivät toimineet. Hän ei siedä maitoentsyymejä lainkaan.

Koska tyttäreni iho ei ollut sata prosenttisesti terve, hakeuduin hänen kanssaan Marian vastaanotolle. 

TYTTÄRENI NYKYTILANNE JA MARIAN HOIDOT

Tyttäreni käy säännöllisesti Marian luona. Maria suorittaa tutkimuksia (sekä paikan päällä että etänä) ja antaa hänelle räätälöityä hoitoa. Olemme saanet Marialta erikoisvoidetta ja erityistä kylpysuolaa sekä eri homeopaattisia valmisteita. Hoito on todella tehokasta. Valentinan iho voi nyt paljon paremmin, eikä häntä uskoisi atoopikoksi, ellei iho hänen silmiensä ympärillä olisi punainen, mikä on tyypillistä sairaudelle. Aiemmin iholla näkyi jälkiä eri voiteista ja lääkkeistä, mutta tänä päivänä iho on kaunis ja terve. Aiemmin rasvasimme hänen ihoaan monta kertaa päivässä, jopa seitsemän kertaa, ja nykyään vain muutaman kerran viikossa, kun huomaamme, että iho kuivuu. Iho ei myöskään kuivu samalla tavalla kuin ennen. Kutina on vähentynyt merkittävästi, ja tyttäreni on saanut normaalin 2-vuotiaan elämän sen sijaan, että hän raapisi itseään jatkuvasti. Hän on nyt paljon aktiivisempi ja hyväntuulisempi, kun hänen ei enää tarvitse raapia itseään koko ajan.
Marian hoidot toimivat todella tehokkaasti ja ne ovat antaneet meille toivoa paremmasta voinnista nyt ja tulevaisuudessa!

OMA TAUSTANI

Kaikki alkoi siitä, kun olin nuorena, jo 14 vuoden ikäisenä, sairaalassa eri jaksoissa. Minulle määrättiin usein vahvoja antibiootteja ja Panadolia vatsakipuihini. Lopulta söin pitkiä aikoja lähes 1 Panadolin, Ibumaxin tai Buranan päivässä, koska vatsakipuihini ei muu auttanut.

Lopulta, monien laajojen tutkimusten seurauksena, lääkärit totesivat minun sairastavan IBS:ää (ärtyvä suoli). Luin uudesta diagnoosistani ja aloin syödä gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa (jätin myös sokerin pois), mutta tunsin kuitenkin, ettei vointini vieläkään ollut täysin hyvä. Muutaman vuoden jälkeen aloin käydä homeopaatin vastaanotolla silloisella asuinpaikkakunnallani ja hän vahvisti epäilykseni. Kehoni on ollut fyysisen ja psyykkisen paineen alla niin pitkään, että se on alkanut protestoida. Olin aiemmin nuoruudessani harrastanut eri fyysisiä urheilulajeja ja ollut todella kilpailuhenkinen. Olin patistanut itseäni ja vaatinut itseltäni aivan liikaa. Jos tulokseni eivät olleet hyviä, tunsin, että minulla ei ollut ihmisarvoa. Määrittelin itseni suoritusteni kautta ja tunsin, etten milloinkaan kelpaa olemalla vain oma itseni. Urheileminen on positiivista, mutta on tärkeää, ettei se ylitä rajaa, jolloin se alkaa olla terveydelle haitallista. Homeopaatti totesi kehoni olevan täysin uupunut, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Hän suoritti tutkimuksia ja määräsi minulle homeopaattisia valmisteita. Hän suositteli pitkiä mutta leppoisia kävelylenkkejä, muutoksia ruokavaliooni ja kehotti syömään lisää juureksia. Olin kuin uusi ihminen syötyäni hänen määräämiään pillereitä.

Myöhemmin elämässäni päädyin Pohjanmaalle, ja tunsin, että haluan ehdottomasti jatkossakin käydä homeopaatin luona, koska olin tehnyt sitä jo aiemmin ja saanut niin hyviä tuloksia. Tästä syystä valitsin Marias Nycklar -luontaishoitolan ja Marian hoidot.

AIEMMAT DIAGNOOSINI

Minulla todettiin jo nuorena diagnoosi nimeltään Irritable Bowel Syndrome, eli ärtyvä suoli suomeksi. Olin myös usein vilustunut nuorena, lisäksi minulla oli usein virtsarakontulehdus ja yleinen vastustuskykyni oli todella heikko.

ALLERGIANI

Maria on tutkinut minua eri testein ja vahvistanut epäilykseni: kehoni on alkanut protestoida eri tavoin. Olen siis yliherkkä seuraaville:

  • Psyykkinen stressi
  • Candida
  • Sokeri
  • Maito
  • Vehnäjauho

NYKYTILANTEENI JA MARIAN HOIDOT

Käyn Marian luona niin usein kun pystyn. Olen saanut bioresonanssihoitoja joka käynnillä ja lisäksi 2–3 minun keholleni räätälöityä homeopaattista valmistetta. En ole terve vielä tänä päivänäkään, mutta yritän parhaani mukaan seurata kaikkia Marian antamia ohjeita siitä, mikä on parasta keholleni ja terveydelleni.  Huomaan heti jos fuskaan ruoan suhteen enkä syö ohjeiden mukaisesti. Hoitojen tuomat muutokset psyykkisessä voinnissani ja omassa kehossani ovat uskomattomia!

Tällä hetkellä näen tulevaisuuteni valoisana. Olen alkanut seurata sydäntäni, asettaa itseni etusijalle ja tehdä aivan eri valintoja verrattuna nuoreen minääni. Olen oppinut sanomaan ei asioille, jotka eivät sovi elämäntapaani. Tiedän nyt paremmin, mitä haluan elämältäni ja voin ajatella asioita positiivisesti. Lataan energiavarastojani enkä polta itseäni loppuun kuten aiemmin. Tunnen kelpaavani sellaisena kuin olen.
En ole vieläkään toipunut täysin. Jatkan kuitenkin ruokavaliovalintani noudattamista ja Marian hoitoja, mutta olen hyvää vauhtia matkalla parempaan elämään ja parempaan vointiin!

Lämmin kiitos sinulle, Maria! – Sinun hoidoillasi on merkitystä ja ne auttavat meitä!

Äiti 26 vuotta ja tytär 2 vuotta.